Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren.

Buitenschoolse opvang bij SWW!

De buitenschoolse opvang (BSO) vangt kinderen op als ouders werken en/of studeren. Alle kinderen tussen 4 en 13 jaar zijn welkom op onze BSO. BSO betekent geen verlenging van de schooltijd.

Buitenschoolse opvang vindt plaats in de vrije tijd van kinderen en biedt derhalve gelegenheid aan kinderen voor een fijne invulling van die vrije tijd. Kinderen hebben daarom ook een grote invloed op de activiteiten die tijdens de BSO plaatsvinden.

De BSO biedt activiteiten voor iedere leeftijd en interesse. Er is de mogelijkheid voor:

  • Creatief bezig zijn
  • Werken met techniek
  • Chillen en gamen
  • Spelletjes
  • Spelen en onderzoeken in de ontdektuin
  • Sport, spel en dans

Twee Locaties BSO

SWW Kinderopvang biedt buitenschoolse opvang op twee locaties in Winterswijk met verschillende thema's. Uw kind mag van beide BSO's gebruik maken en wordt gratis opgehaald bij school en wanneer gewenst gratis naar de (sport)vereniging gebracht.

  • BSO de Boemerang (4-13 jaar), Haitsma Mulierweg 20
  • Sport en spel BSO Kicken (7-13 jaar), Jaspersweg 1 

Openingstijden

Wij zijn 52 weken per jaar geopend! (met uitzondering van Nationale feestdagen)

BSO de Boemerang is tijdens schoolweken geopend van maandag tot en met vrijdag van 12.00-18.30 uur en op aanvraag is verlengde opvang mogelijk tot 19.00 uur. In schoolvakanties en tijdens studiedagen is BSO de Boemerang de gehele dag geopend van 8.00-18.00 uur en op aanvraag is verlengde opvang mogelijk tussen 7.00 en 19.00 uur.

BSO Kicken is op schooldagen en in vakanties geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Tijdens schoolweken van 12.00-18.30 uur en op aanvraag is verlengde opvang mogelijk tot 19.00 uur. In schoolvakanties en tijdens studiedagen van 8.00-18.00 uur. Op woensdag kunnen de kinderen van BSO Kicken gebruik maken van de opvang bij BSO de Boemerang.

Voorschoolse opvang

Bij locatie BSO de Boemerang bieden we voorschooolse opvang aan tussen 7.00 en 8.30 uur. De kinderen worden vanuit de voorschoolse opvang naar hun school gebracht.

Cultuur BSOZO 1

BSO Logo 300